Hvad siger kunderne om forstoppelse?

Opdateret: 16. jul.

Er du også én af dem som lider af forstoppelse?

Så kan Share | Original® blomme (japanske abrikoser) sansynligvis også hjælpe dig.

Kunderne spørger ofte; er det en blomme eller en abrikos? Svaret er at, det er begge dele: Producenten skriver; “The prunus mume or Japanese apricot from the green plum family forms the wonderful basis for our unique fermented food”.

Mange der før har døjet med forstoppelse og træg mave har fået det bedre ved at spise Share | Original® blomme og Share I Pomelozzini® .


Kundeanmeldelser

Godt mod hård mave

“Jeg led i mange år af en meget træg og hård mave og havde meget svært ved at komme af med afføringen, de gange om ugen hvor det lykkedes. Jeg prøvede HUSK, magnesium, svesker m. m og lige meget hjalp det. For 3 mdr. siden blev jeg anbefalet Share original, fermenterede abrikoser og siden har jeg ingen problemer haft. Jeg spiser 1 stk inden sengetid og om morgenen har jeg afføring næsten på klokkeslæt.”

- Birgitte


Helseprodukt der også smager godt “Kære Lisbet. Her en lille solstråle historie, takket være jer. En af vores gode venners barnebarn 11 år, har siden hun var baby, haft store problemer med at komme af med sin afføring, så meget at hun 1 til 2 gange om ugen har fået klyks. Ingen læger har kunnet hjælpe. Så jeg gav dem 4 stk abrikoser, så de kunne prøve sig frem. OG DET VIRKER!! En nu glad lille pige siger, at de ovenikøbet smager godt”.

- StritFærre prutter og mere energi ”Jeg er sådan et af de mennesker der er udstyret med en, hvad jeg selv vil sige, sensitiv tarm. Det betyder, at jeg nemt får følelsen af luft i maven, og dertil også i lang tid har bøvlet med Candida. Jeg oplevede en markant forandring efter blot de første abrikoser. Min mave protesterede dog under selve udrensningen de første dage med nogen flere toiletbesøg end normalt, mavekneb og rumlen, men efter et par dages tid var både prutter, træthed og hovedpine forsvundet. Jeg oplever nu en roligere mave, der er i balance med sig selv. Jeg har heller ikke overhovedet den samme slik-trang som jeg havde før, så bare den følelse i sig selv er jo fantastisk”. - Med venlig hilsen Camilla


"Hej Ejnar, tusind tak for prøven, den er allerede nået frem til mig. Hold da op, først tænkte jeg - der sker da ikke noget, det er vel bare som at spise en sveske (og dem har jeg spist mange af, for at komme min forstoppelse og hård mave til livs) men nej nej, jeg fik ingen smerter, men hold nu op. Det har sat gang i maven og den rumler og gør ved, det hjælper fantastisk kan jeg mærke allerede første dag. Jeg lider af kronisk forstoppelse og IBS og der er tendens til colitis i familien, vi bøvler alle med tarmsygdomme, så det er skønt når man endelig finder noget der virker."

- C H


"Jeg har ikke oplevet et produkt der virkede på den måde før - og det mest fantastiske er jo at det er naturligt, ikke en kemisk forbindelse eller et produkt man bliver afhængig af på den måde. En liv uden mavesmerter og oppustethed forbedre i den grad mit humør og min livskvalitet." - Kh Celine


"Jeg har haft en rigtig hård periode hvor jeg har haft ubalancer i salt-balancen i kroppen og jeg har været enormt deprimeret og lidt af forstoppelse. Jeg kom hjem og var rigtig ked af det forleden aften - men så lå der en pakke i min postkasse fra dig, du aner ikke hvor glad jeg blev. Jeg følte mig så taknemmelig og jeg spiste en halv inden jeg gik i seng - vupti morgenen efter vågnede jeg og min mave var i orden igen, jeg var ikke længere oppustet. Jeg kunne mærke den positive effekt fra blommen, humøret var helt anderledes, jeg var pludselig glad, rolig og optimistisk. Det produkt kan virkelig noget, jeg tror det skaber en naturlig balance i kroppen - ihvertfald i forhold til fordøjelsen, men også i forhold til væskeophobninger." - Tusind tak Ejnar, Inge-lise

"Hej Ejnar 90 årig mand (min far), der de seneste 20 år har haft træg mave. Toiletbesøg 1-2 gange om ugen. Han har prøvet lidt forskelligt, naturprodukter og magnesia, samt nogle dråber. Der har ikke været god effekt af noget af det. Han har oplevet smerter og meget rumlen i maven. Han starter, lidt forsigtigt, med Share Original fermenterede abrikoser, 1/2 hver dag. På 4. dagen er han på toilet 2 gange, uden at det gjorde ondt. Han spiser 1/2 abrikos hver dag nu, og er på toilet hver dag. 😊 han er så glad og “lettet”, vores nabo er også begyndt at spise fermenterede abrikoser, - på hans anbefaling.” - Kh Anette


53 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle